Om Mejpel

Mejpel är ett enmansföretag som drivs av kanadensaren Fred Duval i nordvästra Skåne. Mejpel erbjuder lönnsirap som kommer från passionerade kanadensiska producenter.

Lönnsirapsmannen - Fred Duval

 Som infödd kanadensare är lönnsirap en produkt man ofta tar för givet. Öppnar man kylskåpet så finns det alltid en burk eller en flaska där. Kommer man från den östra delen av Kanada är sannolikheten mycket stor att man antingen har en släkting, en vän eller en vän-till-en-vän som man kan köpa högkvalitativ och lokalproducerad lönnsirap av. Nästa gång du träffar någon som kommer från Québec, ställ gärna frågan: “Känner du någon som producerar lönnsirap?”. Och le när du hör svaret :-)

I Mejpel har du precis funnit denna vän-till-en-vän. Nu kan du också enkelt beställa din högkvalitativa lönnsirap från en passionerade producenter.

Mejpel grundades i början av 2013 och den första leveransen av den fina produkten kom under sommaren samma år. Det har varit en lång resa från idén att erbjuda mer än äkta lönnsirap till att förverkliga drömmen. Men nu är det igång.

Välkommen till Mejpelvärlden!

Mejpel - mer än äkta