Köpställen

Mejpel lönnsirap finns och kommer alltid att endast finnas i utvalda delikatessbutiker. Har du inte vägarna förbi en av dessa fina butiker går det alltid att beställa Mejpel lönnsirap via vår webbshop.

Alla köpställen


Boarpsgårdens Fisk & Delikatesser
Hos Boarpsgårdens Fisk & Delikatesser utanför Båstad hittar du färsk fisk och skaldjur, hemlagade produkter som fisksoppa och sillinläggningar samt en massa andra spännande delikatesser. Låt dig inspireras i vardagen och till fest! Klicka här för deras öppettider.

Borgeby KryddgårdBorgeby Kryddgård i Bjärred finner du Sveriges största kryddsortiment samt annat ätbart och njutbart! Klicka här för deras öppettider.

Det lilla kökets delikatesser Det lilla kökets delikatesser är en mycket fin delikatessbutik i centrala Linköping. “Ta vara på det goda i livet!” Klicka här för deras öppettider.

 Egg & Milk

Egg & Milk i Göteborg är ett café i amerikansk dinerstil som serverar frukost, brunch, lunch och kaffe. På menyn hittar du bl.a. amerikanska pannkakor, tolv sorters äkta bagels, omeletter och fantastiskt kaffe. Klicka här för deras öppettider.


Grand Deli
Grand Deli i centrala Lund erbjuder exklusiva tillbehör samt närproducerade läckerheter du ej finner någon annan stans. Grand Deli har dessutom ett för Sverige unikt färdigmatkoncept som bygger på kylda måltidslösningar tillagade från grunden i Grands imponerande restaurangkök. Klicka här för deras öppettider.

Höganäs Saluhall
Höganäs Saluhall, med deras utbud av varor från småskaliga producenter, är utan tvekan värt ett besök. Den fantastiska miljön är inget annat än mind-blowing. Klicka här för deras öppettider.

Johanne
Johanne, delikatesser, livsmedel & kuriosa mitt i Växjö lever upp till Oscar Wildes citat: “Jag har väldigt enkel smak. Jag nöjer mig med det bästa.” Definitivt värt ett besök!


Mandelträdet Ost & Delikatess

Mandelträdet Ost & Delikatess i Hässleholm är en uppskattad butik av hässleholmarna, som där hittar godsaker för såväl den egna ostbrickan som för den fina presentkorgen till högtidsdagar och avtackningar. Klicka här för deras öppettider.

MatMakarna
Matmakarna i Kävlinge är ett företag med passion för mat. Matmakarna prioriterar efter kvalité och sätter det naturliga och rena i första rum. Klicka här för deras öppettider.

Mi Piace
Mi Piace i Nacka erbjuder ett stort kunnande och en stor kärlek till hantverksmässiga produkter. Mi Piace erbjuder också ost- och vinprovningar men även choklad, öl- och olivoljeprovningar förekommer titt som tätt. Klicka här för deras öppettider.

Nolgren & Olsson Kött
Nolgren & Olsson Kött- och Delikatessbutik i Eslöv har ett stort sortiment av kött, chark, ost och delikatesser att välja mellan. Klicka här för deras öppettider.

Olivolja etc

Olivolja etc är en kulinarisk presentbutik som ligger i Göteborgs “gamla stan”, Haga. Där finns fantastiska olivoljor från många delar av världen, balsamvinäger, pesto, pasta, kokböcker m.m. Smakprover är en självklarhet i denna butik! Där hittar du presenterna och härliga godsaker till dig själv! Klicka här för deras öppettider.


OstbutikenOstbutiken mitt i Ängelholm är en ost- och delikatessbutik utöver det vanliga. Ostbutiken erbjuder även lunch tillagad med kärlek. Klicka här för deras öppettider.


Pecorino Ost och Sånt
Pecorino Ost och Sånt i Osby är en fantastisk ost- och delikatessbutik, som också erbjuder det bästa kaffet i byn. Du hittar deras öppettider på deras Facebooksida.

Peter & Peter delikatesser
Peter & Peter är Värnamos första och enda delikatessbutik. Deras kännetecken är utvalda varor och personlig service. Klicka här för deras öppettider.

Sandgårdens Skafferi
Sandgårdens Skafferi i Vejbystrand är en mysig gårdsbutik med närproducerade produkter och delikatesser. Klicka här för deras öppettider.

smakfullt
Smakfullt i Landskrona är mycket mer än en ost- och delikatessbutik. Deras tapastallrikar, bufféer samt gåvokorgar till privatpersoner och företag är mycket populära. Klicka här för deras öppettider.

Tant Grön
Tant Grön, en butik på gården, mitt på Bjäre, fylld med ost och andra smakligheter! Klicka här för deras öppettider.

Vill du att våra produkter också ska finnas i ditt område? Tipsa oss gärna om mysiga butiker via tips@mejpel.se eller genom att lämna en kommentar nedan.
Och följ oss på Facebook för att få reda på nya köpställen.

No comments yet.

Lämna ett svar