Mejpel lönnsirap - recept - lönnsirapsgravad lax

Lönnsirapsgravad lax

Skriv ut recept Lönnsirapsgravad lax Gravad lax är en riktig klassiker vid högtider och till vardagen. Med en touch av lönnsirap förhöjs smaken av din hemlagade lax till nästa nivå. Perfekt till jul, påsk och till bagel. Votes: 0 Betyg: 0 You: Betygsätt detta recept! Maträtt Fisk, Jul, Påsk, Tillbehör Kök Mejpel ljus lönnsirap Förberedelsetid […]

Mejpel lönnsirap recept - bagel med lönnsirapsgravad lax

Bagel med lönnsirapsgravad lax

Bagel och gravad lax: två klassiker som möts! Kommer man från Montreal där bageltraditionen är stor känns det naturligt att rekommendera denna maträtt. Idealiskt till utflykt och som vardagsmiddag.

Mejpel recept - pannkakor à la Ante med bacon och Mejpel lönnsirap

Pannkakor à la Ante

“Ett bra recept på pannkakor är nästan ett måste när man säljer lönnsirap så att jag har ett recept som jag tycker att ni borde pröva”. Detta skrev Ante och skickade oss ett fantastiskt bra recept på pannkakor. Vi provade det och vi älskade blandningen mellan svenska och amerikanska pannkakor. Låt oss presentera: Pannkakor à la Ante.

Egen sportdryck med Mejpel lönnsirap

Egen sportdryck med lönnsirap

En sportdryck ska innehålla kolhydrater. Så enkelt är det. Varför inte använda sig av äkta lönnsirap som är en helt naturlig kolhydratkälla som dessutom innehåller mycket näring?

Lönnsirap innehåller bland annat mangan, riboflavin, zink, magnesium och antioxydanter.

Mejpel lönnsiraps- och citronsås

Lönnsiraps- och citronsås

En snabblagad sås där Mejpel lönnsirap möter goda gamla vänner: citron och rosmarin. Såsen passar utmärkt till grill- och fiskrätter.