Bra nyhet för dig som är storkonsument av lönnsirap!

Äntligen är det möjligt att köpa högkvalitativ lönnsirap i större mängder! Mejpel lanserar idag Mejpelkombo.

Ett av mina mål när jag startade Mejpel var att kunna erbjuda svenskar möjligheten till köpa större mängder lönnsirap. Jag hade läst många inlägg på nätet och hört många säga att det var synd att det bara gick att köpa små flaskor som tar slut alltför fort. Det första steget var att i Sverige introducera stora förpackningar till privatpersoner. Idag tog jag ett steg vidare för att kunna hjälpa storkonsumenter att kunna köpa stora mängder högkvalitativ lönnsirap.

Låt mig presentera Mejpelkombo!

Varje Mejpelkombo ger dig 20 % rabatt mot ordinarie pris. Passar utmärkt för dig som är storkonsument av lönnsirap men även för dig som gärna vill ha ett litet lager gå-bort-presenter.

Hur skulle din favoritkombo se ut? Kommentera nedan eller skriv ett inlägg på Mejpels Facebooksida!