Recept & tips

Mejpel lönnsirap till jordgubbar

Mejpel lönnsirap – mer än bara till pannkakor

“Utöver pannkakor, vad kan man mer använda lönnsirap till?” Det är den vanligaste frågan vi får!

Lönnsirap är en smaksättare och används också som sötningsmedel. Lönnsirap gör underverk vid tillagning av efterrätter, men det finns så många fler användningsområden.

Prova våra härliga recept och upptäck den unika och karakteristika smaken av Mejpel lönnsirap. Testa även våra tips, t ex Mejpel lönnsirap till ost och till jordgubbar, som kommer att få dina smaklökar att go wow!

Och ja, det stämmer, Mejpel lönnsirap och pannkakor är en enastående kombination!

2 Responses to “Recept & tips”

  1. Brita Godenius Roth 31 augusti 2015 at 16:15 Permalink

    Gott som sötning av äpplen på äppelpaj!

    • Mejpelkocken
      Mejpelkocken 31 augusti 2015 at 16:24 Permalink

      Kan bara hålla med, Brita. Äpplen och lönnsirap har visat vara riktigt goda vänner!

Add Comment Register



Kommentera